Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Játékajánlók

2011.01.29

1.The Sims1.

Nyelv:Angol

Méret:585 MB

Megjelenés:2000. február 14.

Leírás:A The Sims-ben embereket hozhatsz létre, és az ő életüket irányíthatod. Válaszhatsz kész karakterek közül vagy megalkothatod a számodra ideális családot a karakterpontok egyedi elosztásával. Ezzel bánj óvatosan, mert mindennek ára van - egy tehetséges művész rossz szakács lesz, vagy az izmoktól dagadó agglegény lesz kiállhatatlan természetű.

Rendszerkövetelmények:

Processzzor:Intel Pentium vagy AMD K6 233 MHz

Memória:32 MB

Grafika:2 MB 16-bit-es DirectX kompatibilis videokártya

Operációs rendszer:Windows 95/98

Merevlemez:300 MB

Hang:DirectX 7 kompatibilis hangkártya

 

2.Farmerama(Online):Leírás:

FARMERAMA
VÁR A VILÁG LEGŐRÜLTEBB FARMJA,
A SAJÁT ONLINE BIRTOKOD!

Magad sem gondoltad volna, hogy ilyen szórakoztató tud lenni az élet egy farmon? Pedig így van, és ha felvirágoztatod a gazdaságodat, belőled is mesterfarmer lesz. Vess, arass, gyarapíts... és nehezítsd meg a többi farmer életét! Gazdálkodj és garázdálkodj!

Neveld a vicces állatokat és a burjánzó növényeket, röffenjetek össze a baráti farmerekkel a gazdakörben, és mutogasd a városi bugrisoknak a birtokodat.

Farm:Szuperdolgok tornya,víztorony,pajta,tanyaház,malom,trágyadomb,kombá ny,szédültszántó  

Város:őrtorony,ajándékbolt,magtár,gazdakör,piac,állatólbolt,pénzbolt,posta,

virágkötő,fabolt,idegenforgalmi iroda.

 

ültetvények:saláta,búza,répa,széna,zab,rebarbara,búzavirág,karalábé,

paradicsom,eper,kukoricza,uborka,napraforgó,zeller,burgonya,komló,

édeskömény,egres,bab,káposzta,tulipán,gomba,dinnye,tök,spárga,áfonya,

liliom,mogyoró,rózsa,

Fák:alma,dió,szilva,körte,cseresznye,narancs,banán,datolya,sárkánygyümölcs

ólak:tyúk,nyúl,kecske,kacsa,pulyka,juh,disznó,tehén,ló,hal,méh,strucc,szamár

 

 

ÜLTETVÉNYEK KIKELÉSI IDEJE:saláta:5 perc   búza:10 perc    répa: 10  perc  széna:25  perc  napraforgó:1 óra   zab:45  perc  kukoricza:1óra 29 perc  zeller: 1óra 44 perc burgonya: 1 óra54 perc  komló:2 óra  uborka:2 óra  rebarbara:2 óra  édeskömény:2 óra 30 perc  eper:3 óra  paradicsom:3 óra 15 perc

 

 

Rangok:1.zöldfülü 2.rügyecske 3.bugris 4.diótörő 5.bogyóbáró 6.barázdabillegető 7.burgonyabáró 8.komlókirály 9.gereblyegróf 10.szilvaszultán 11.köménykirály 12.eperherceg 13.barázdabáró 14.malacmester 15.kisvirág 16.körtekirály 17.nagybirtokos 18.paradicsomprofesszor 19.gyepek ura 20.bocibarát 21.gazokréme 22.cseresznyecsászár 23.csigacsapás 24.búzavirágvitéz 25.csodafüves 26.musztángmester 27.gyümölcsbáró 28.egresherceg 29.gyógyfüves 30.égig érő paszuj 31.szecskaszépség 32.narancslovag 33.ültetőmester 34.káposztakirály 35.ólak tudósa 36.tulipánkirály 37.  majd folytatom.

 

A kaland kezdetét veszi! Köszörüld a kardod és az elméd; a Metin2 a varázslatos Távol Keletre invitálja játékosait. Legyen szó lovasok küzdelméről vagy kézitusáról, használd a kardodat vagy a kezeidet, vagy hallgasd az ősi mondát, amit a játékosok együtt mondanak el; a Metin2 három császárságában játszódó történet mégis független az egyéni küzdelmektől és feladatoktól. Egy meteorit becsapódás következtében eluralkodik a gonoszság a földön. A játékosok feladata, hogy egyesítsék a császárságokat, és megtisztítsák a földet. Ha a küzdelmek során pedig pihenésre vágysz, számtalan lehetőséged nyílik más játékosokkal megismerkedni (akár meg is találhatod a nagy Ő-t). Más Gameforge játékokhoz hasonlóan a Metin2 is ingyenesen játszható. A képre kattintva érheted el a böngészős játék regisztrációs felületét!
Játék kategória:
Akció

Egyenlőre ennyi

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 16279
Hónap: 191
Nap: 3